1η ΜΑΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

arbeiterΣυναγωνιστές και συναγωνίστριες σήμερα τιμούμε την εργασία, η οποία μαζί με τον φυλετισμό αποτελούν το πυρήνα της ιδεολογίας του Εθνικοσοσιαλισμού. Ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί τη μόνη έκφραση του εργαζόμενου έθνους, το οποίο μάχεται να επιβιώσει, να αποκτήσει ζωτικό οικονομικό χώρο, να αναπαραχθεί βιολογικά και να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του. Υπό αυτό το πρίσμα δεν τιμούμε απλά την πρωτομαγιά, αλλά παλεύουμε για μια νέα εξέγερση ενάντια στο πολυεθνικό κεφάλαιο και τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες.
Η ημέρα της πρωτομαγιάς καθιερώθηκε μετά τους αιματηρούς αγώνες των εργατών στο Σικάγο το 1886, όταν ζητούσαν τη θεσμοθέτηση της οκτάωρης εργασίας. Ήταν μια εποχή που οι οδομαχίες μεταξύ των εργατών από τη μια και του στρατού και της αστυνομίας από την άλλη ήταν καθημερινό φαινόμενο. Ήταν τότε που η αστική τάξη είχε βγάλει έξω από το προσκήνιο της ιστορίας τους εργάτες, και οι Μαρξιστές καπηλεύονταν την απογοήτευση του εργαζόμενου λαού με σκοπό την υποδούλωση του σε μια κομματική κλίκα Εβραίων του κομμουνιστικού κόμματος. Καθώς ο εργαζόμενος λαός συνθλιβόταν από τις εβραϊκές μυλόπετρες του καπιταλισμού και του κομμουνισμού, οι ανθρωποθυσίες στον αιώνιο Εβραίο που κινούσε τα νήματα πίσω από τις ταξικές αλλά και τις εθνικές συγκρούσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο, τόσο στα μέτωπα των εθνικών πολέμων, όσο και στους χώρους εργασίας και στους δρόμους.

Έπρεπε να δολοφονηθούν εκατομμύρια εργαζόμενοι για λογαριασμό των Σιωνιστών και των λευκών υποτακτικών τους (αριστοκράτες, δημοκράτες, κομμουνιστές, καπιταλιστές) μέχρι να έρθει η ώρα να γεννηθεί ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από τα ερείπια του μεσοπολέμου στην πιο κατεστραμμένη χώρα τότε της Ευρώπης, την Γερμανία και να ανθίσει, χάρη στην αδιαμφισβήτητη αποφασιστικότητα του Αδόλφου Χίτλερ, αλλά και στην ιδεολογική καθοδήγηση του Γερμανικού λαού από τους μεγάλους θεωρητικούς του Εθνικοσοσιαλισμού. Η γέννηση του εθνικοσοσιαλισμού έφερε στο λαό, στο σύντομο ειρηνικό διάστημα 1933-1939, ψωμί και ελευθερία, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο ύμνος των S.A.
Ήταν η υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος του N.S.D.A.P που έφερε για πρώτη φορά τις ανάγκες των εργαζομένων στο προσκήνιο με πληρωμένες διακοπές τριπλάσιες από τα καπιταλιστικά κράτη (στα κομμουνιστικά ούτε λόγος για διακοπές) ‘πάγωμα’ των ενοικίων στο ένα όγδοο του μισθού του εργάτη, κρατικό έλεγχο των τιμών και κρατική διαχείριση των μέσων παραγωγής, πενθήμερη οκτάωρη εργασία, κοινωνική ασφάλιση, άριστες εργασιακές συνθήκες στα εργοστάσια που, έως τότε λειτουργούσαν ως μπουντρούμια μισθωτής σκλαβιάς, ανέγερση άνω των 1.200.000 νέων εργατικών κατοικιών με άριστες προδιαγραφές, λαϊκό αυτοκίνητο και πολλά άλλα, μέσα σε έξι χρόνια Εθνικοσοσιαλιστικής διακυβέρνησης ενός λαού που νωρίτερα έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια.
Σήμερα που ο δεξιός και ακροδεξιός συρφετός καταδικάζουν κάθε εργατική διεκδίκηση και απαίτηση ως ‘κομμουνιστικές’ και τρέμουν στην ιδέα μιας εξέγερσης ενάντια στα αφεντικά, δηλαδή τους Σιωνιστές και τους καπιταλιστές που τους υπηρετούν, σήμερα που η ‘αριστερά’ προωθεί τον εποικισμό της γης ΜΑΣ με αφροασιάτες υπανθρώπους, λειτουργώντας ως ο απόλυτος δοσίλογος της Νέας Τάξης, αφού ξεφτίλισε και εξανδραπόδισε τα σωματεία των εργαζομένων παρέα με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, εμείς οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι εθνικοσοσιαλιστές είμαστε οι μόνοι που δικαιούμαστε να λέμε ότι σήμερα, όχι μόνο η ιδεολογία μας γιορτάζει, αλλά κι εμείς γιορτάζουμε. Δεν γίναμε ποτέ εργατοπατέρες και δοσίλογοι της εργοδοσίας και του κράτους, όπως οι αριστεροί κι οι δεξιοί, ούτε βρεθήκαμε ποτέ αντιμέτωποι με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους ως ιδεολογικοί ταγοί των σωμάτων ασφαλείας όπως οι ακροδεξιοί, άρα δικαιούμαστε να γιορτάζουμε.
Θα αφήσω ως επίλογο τα λόγια του Josef Goebbels:
“Θέλουμε τη Γερμανία της εργατικής τάξης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θέλουμε μια Γερμανία όπου η εργασία και η δημιουργικότητα θα αποτελούν την ανώτερη ηθική και πολιτική αξία. Να γιατί είμαστε εργατικό κόμμα με την ειλικρινέστερη σημασία της λέξης. Μόλις αναλάβουμε την εξουσία του κράτους,  η Γερμανία θα γίνει ένα εργατικό έθνος, ένα Κράτος της εργατικής τάξης.’
…όπως κι έγινε! Κι όπως  θα κάνουμε κι εμείς!
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΄Η ΤΕΦΡΑ !
Advertisements