Νέοι πανηγυρισμοί συγκυβέρνησης

Απευθύνονται σε ανεγκέφαλους. Δεν υπάρχει καμία άλλη λογική. Το εορταστικό κλίμα που δημιουργούν τα ελεεινά ΜΜΕ με τυμπανοκρουσίες και μεγαλοπρεπείς δηλώσεις των κυβερνώντων ξεπερνούν τα όποια όρια της προπαγάνδας. Διότι και η προπαγάνδα αποσκοπεί στο να ξεγελάσει και να περάσει το γεγονός όπως θέλει, πάντα απευθυνόμενη σε όντα με νόηση. Οι Πρετεντέρηδες, Καψήδες και λοιπά παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας πλέον απευθύνονται σε ΑΜΕΑ…

Είναι η 5η ή 6η φορά (χάσαμε το λογαριασμό) που πανηγυρικά ανακοινώνουν πως αποφύγαμε οριστικά την πτώχευση, πως παραμένουμε οριστικά στην Ευρώπη… πως βγαίνουμε απο την κρίση, πως βλέπουμε φως στο τούνελ και λοιπές ατάκες που προκαλούν εμετό πλέον στους ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες.

Όχι μόνο δεν ντρέπονται να τα ξεστομίζουν αλλά τα πιστεύουν κιόλας και πραγματικά πανηγυρίζουν. Ευχόμαστε ολόψυχα αυτό το θλιβερό συνοθύλευμα των γαμημένων πολιτικών που μετά την ημέρα της΄ψήφισης των επαίσχυντων μέτρων ξεχύθηκε στις αγορές με τα burberry να βρουν το τέλος που τους αξίζει και ο νοών νοείτο.

Advertisements