550 ευρώ.

Όχι, δεν είναι ο βασικός μισθός. Είναι το επίδομα κίνησης των βουλευτών, το οποίο ξεπερνά τον βασικό μισθό που ψήφισαν πριν απο λίγες μέρες με το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ3».

Αξίζει να σταθούμε. Όχι μόνο στα ψέματα και τις αρνήσεις των υστερικών δεξιών για το μισθολόγιο τους αλλά και συγκεκριμένα. Γιατί ο Κασιδιάρης είχε απόλυτο δίκιο. Λένε ψέματα. Και λένε ψέματα γιατί και ο Γιακουμάτος μίλησε για 8.000€, αδειάζοντας τον φωνακλά συνάδελφό του αλλά και το «ΠΡΩΤΟ.ΘΕΜΑ» αποκάλυψε το μισθολόγιο το οποίο υπερβαίνει τις 8.000.

Μεταξύ άλλων οι βουλευτές μας απολαμβάνουν σε μετρητά περισσότερα απο 1.000€ για ταχυδρομικές εργασίες(!), χρήματα για συμμετοχή σε επιτροπές… και οικογενειακό επίδομα, την ώρα που καταδίκασαν τις πολύτεκνες οικογένειες εξαϋλώνοντας τα επιδόματα.

Επιμένω όμως στα 550 ευρώ που είναι ο μέσος όρος του επιδόματος κίνησης. Δηλαδή… πετρέλαια! Γιατί αυτοί οι ανεπάγγελτοι με την «σωτήρια» ψήφο τους έστειλαν τον νέο εργατη και εργαζόμενο να πουλά την εργασία του για λιγότερα απο 500 ευρώ…

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτά τα ζώα να το πληρώσουν με την απόλυτη αυστηρότητα του λαού όταν θα τους κρίνει αλλά και με την απόλυτη αγριότητα.

 

Advertisements