ΔΗΜ.ΑΡ… παρούσα(!)

Την εβδομάδα αυτή κατατίθενται για ψήφιση τα νέα μέτρα της τρόικα με τη συμβολή της αντίστοιχης εγχώριας τρίαδας που ξεπουλάει τα πάντα χωρίς δισταγμό και ηθικές αναστολές. Τους γνωρίζουμε άλλωστε για χρόνια. Μια φορά προδότες, πάντα προδότες.

Αξίζει να σταθούμε πάντως στο γεγονός της ψήφισης. Εκεί έχουμε ένα αντημνημονιακό στρατόπεδο που περιλαμβάνει τους «Ανεξάρτητους Ελληνες», την «Χρυσή Αυγή», τον «Σύριζα» και το ΚΚΕ και οι οποίοι θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. Στην αντίθετη πλευρά όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τις θετικές ψήφους. Η ΔΗΜ.ΑΡ. μετά τα γνωστά καραγκιοζιλίκια των τελευταίων ημερών, τώρα αποφάσισε να δηλώσει… ΠΑΡΩΝ. Τι είναι το παρών ρε καραγκιόζηδες; Ρε νούμερα, κοπρόσκυλα, ούτε αυτούς τους ελαφρόμυαλους που σας ψήφισαν δεν μπορείτε να αντιπροσωπεύσετε! Τόσο γελοίοι και τόσο φελοί πια; Το απόλυτο μηδενικό…

Και όμως υπάρχει κόσμος που πιστεύει στο κοινοβουλευτικό σύστημα εκπροσώπησης και μάλιστα στέλνει τους συγκεκριμένους εκεί μέσα. Για να τον εκπροσωπήσουν όχι με ένα ΝΑΙ, ούτε με ένα ΟΧΙ αλλά με… ΠΑΡΩΝ! Εύγε ηλίθιοι!

Advertisements