Ο πολυ-πολιτισμός είναι αυτοκτονία. Η είδηση απο το Πακιστάν

Η είδηση απο το καθεστωτικό και «έγκυρο» in.gr και όχι απο υπερεθνικιστική… ειδησεογραφία:

 

Φρικτό θάνατο από τα χέρια των γονιών της βρήκε μία 15χρονη στο Πακιστάν. Όταν οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι μιλούσε σε νεαρό χωρίς τη συγκατάθεσή τους, την περιέλουσαν με οξύ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κασμίρ, η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ.

Ο πατέρας του θύματος Μοχάμαντ Ζαφάρ ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την έφηβη κόρη του Άνβου Σα, λίγη ώρα αφού την είδε να συζητάει με ένα αγόρι έξω από την πόρτα της οικογενειακής τους κατοικίας.

«Ο πατέρας άρχισε να την χτυπά και στη συνέχεια περιέλουσε το σώμα της με οξύ με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε» τονίζει αξιωματικός της αστυνομίας, προσθέτοντας πως ο θάνατος διαπιστώθηκε την Τετάρτη.

Η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την αστυνομία λίγο μετά την ταφή του, ζητώντας να διεξαχθούν έρευνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».

Advertisements