Το «όνειρο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται εφιάλτης για τους λαούς

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης σε κοινωνικό ολοκαύτωμα Σοβιετικού τύπου. Μετά την Ισπανία μπαίνει και η Κύπρος σε Μνημονιακή κατοχή, ενώ όλα δείχνουν ότι έρχεται και η ώρα και της βιομηχανικής Ιταλίας. Η κρίση αντί να περιορίζεται όπως υποστηρίζει η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε., αυξάνεται ανεξέλεγκτα. Το «όνειρο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προπαγάνδιζαν κάποτε για να υποτάξουν τα έθνη, τώρα μετατρέπεται σε έναν καπιταλιστικό εφιάλτη. Ας μην τρέφει αυταπάτες κανείς. Σήμερα παρουσιάζεται έλλειψη φαρμάκων και κλειστά φαρμακεία, αλλά αύριο αυτό θα γίνει έλλειψη τροφίμων και κλειστά σουπερ μάρκετ.

Φτάσαμε ήδη να έχουμε πέντε χώρες σε μηχανισμό στήριξης και οι γραβατωμένοι αχυράνθρωποι, εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες τους, παπαγαλίζουν ακόμη στα τηλεοπτικά παράθυρα την ανάγκη παραμονής στο Ευρώ για έξοδο στις αγορές. Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει πια. Υπάρχει ένα μπλοκ χωρών που κάνει πόλεμο στην Ελλάδα για να Κινεζοποιήσει την οικονομία της και αφού διασώσει τις τράπεζές του, να έρθει και να κάνει επενδύσεις σε μία χώρα χαρισμένη. Εάν η Ελλάδα δεν απεγκλωβιστεί άμεσα όχι μόνο από το ληστρικό Μνημόνιο, αλλά και από το Ευρώ το ίδιο, με ένα ριζοσπαστικά εθνικό πρόγραμμα, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Σε τέτοιο σημείο που θα δούμε φαινόμενα πρώην «ανατολικού μπλοκ» και στην περίπτωσή μας μπορεί να υποστούμε και εδαφικό ακρωτηριασμό. Η Βρετανία ήδη προετοιμάζεται για δημοψήφισμα με θέμα να αποχωρήσει ολοκληρωτικά από την Ε.Ε. Μία χώρα που δεν έχει ούτε την αγροτική επάρκεια της Ισπανίας ούτε τους φυσικούς πόρους της Ελλάδος. Στην Ελλάδα, μετά και τις τελευταίες κωλοτούμπες της αριστεράς, δεν υπάρχει (πλην ΚΚΕ) καμία σοβαρή πολιτική δύναμη που να δίνει ξεκάθαρη αντι-ΕΕ πολιτική μάχη.

Αυτή είναι η πραγματικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως την παρουσιάζει η Eurostat σε ποσοστά ανεργίας στους νέους τον Απρίλιο. Να σημειωθεί ότι αν συμπεριλάβουμε και τους «απασχολήσιμους» ημιάνεργους νέους και όσους είναι δηλωμένοι σε διάφορα πτυχιακά προγράμματα, μιλάμε για ασύλληπτα νούμερα. Σε χώρες μάλιστα που θα μπορούσαν να είναι οικονομικά πανίσχυρες.

πηγή: antistasi.info

Advertisements