Το εκλογικό αποτέλεσμα

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιούνη είναι η ηχηρή απόδειξη της πολιτικής καθυστέρησης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Είναι η απόδειξη πως η ψήφος δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία περιοδική παρότρυνση, ένα χτύπημα στην πλάτη προς το πολιτικό σύστημα, να συνεχίσει την καταστροφή. Αυτό, προς όλους εκείνους που με διαδικτυακά κείμενα που κυκλοφορούσαν, email και λεκτικές political correct μπούρδες, μας εξηγούσαν γιατί η αποχή είναι κατακριτέα.

Πριν απο μερικούς μήνες, η Αθήνα καιγόταν, ο κόσμος ζητούσε εξέγερση, άνθρωποι αυτοκτονούσαν, τα φοροεισπρακτικά μέτρα είχαν γονατίσει την κοινωνία. Η εγκληματικότητα αυξήθηκε δραματικά. Η ανεργία άγγιξε απίστευτα ποσοστά και ο μισθός της εργασίας εξευτελίστηκε απο τις μνημονιακές πολιτικές. Πριν απο μερικούς μήνες όλα αυτά, όταν συγκυβερνούσαν το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ, σε μία κυβέρνηση που κατά την άποψη των πολιτών δεν είχε δικαιοδοσία να νομοθετεί και ο λαός ζητούσε επίμονα εκλογές.

Οι εκλογές ήρθαν. Πήξαμε στη βλακεία και στη θεωρία. Και ιδού η νέα κυβέρνηση, θα είναι συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ… Με τις υγείες σας!

δ//”ΕΞΕΓΕΡΣΗ”

Advertisements