Ποιοί φοβούνται την επόμενη ημέρα;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η πόλωση που πραγματοποιείται προεκλογικά με το δίλημμα πλέον της «ευρωπαϊκής πορείας», που μεταφράζεται εκλογικά σε «Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ» δεν είναι δυνατόν να αγγίζει πολιτικά τον χώρο στον οποίο κινούμαστε.

Η αστική λογική της δεξιάς περί απάτριδων και εθνικά επικίνδυνων αριστερών είναι απόλυτα γελοία για έναν και μόνο λόγο. Οι ίδιοι δεν διαφέρουν σε τίποτα, είναι εξίσου επικίνδυνοι για τα εθνικά μας συμφέροντα (βλέπε ενυπόγραφη παραίτηση κυριαρχίας) και προκλητικά απρόθυμοι να τα διαχειριστούν και να τα διεκδικήσουν. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στο γεγονός οτι ενώ η αριστερά ανοιχτά τάσσεται υπερ του διεθνισμού, οι δεξιοί πολιτικάντηδες ενεργούν υπέρ αυτού (του διεθνισμού) φορώντας το πατριωτικό προσωπείο.

Είναι λυπηρό λοιπόν να ακούς νέους ανθρώπους, εργαζόμενους, εργάτες και φοιτητές να δηλώνουν ψήφο υπέρ του… «ευρωπαϊκού κεντροδεξιού μετώπου» (όπως θέλει να χαρακτηρίζει το τσίρκο του ο Αντώνης) ώστε να αποτρέψουν την εκλογή αριστερής κυβέρνησης και την… έξοδό μας από την ευρωζώνη…

Η νεολαία δεν έχει να φοβάται τίποτα την επομένη των εκλογών. Γιατί θα βρίσκεται απέναντι απο οποιαδήποτε κυβέρνηση καταστρέφει τα όνειρά της, χρησιμοποιεί τη ζωή της και ανταλάσσει με χρήμα το αίμα και τον ιδρώτα της.

Θα έρθει η ώρα που θα κοπούν τα δάχτυλα των νεόπλουτων πολιτικάντηδων, που με θράσος συνεχίζουν να τα κουνούν επιτακτικά στα τηλεοπτικά πάνελ. Θα πληρώσουν και αυτοί και τα αφεντικά τους.

δ//»ΕΞΕΓΕΡΣΗ»

Advertisements