Τα χαστούκια των πολιτικάντηδων στον λαό

Αυτά είναι τα πραγματικά χαστούκια. Αυτά που δέχεται ο απεγνωσμένος άνεργος, ο νέος των 400 ευρώ, ο καταδικασμένος συνταξιούχος, ο εργαζόμενος που δεν πληρώνεται, οι οικογένειες που σβήνουν μέσα στα σκοτάδια της κρίσης τους, οι ασθενείς που πεθαίνουν ελέω κράτους ελλαδικού.

Υπάρχει η αίσθηση ότι μερικοί απολαμβάνουν αυτά τα χαστούκια. Και δεν πέφτουμε έξω. Τόσο πολύ ξέπεσε ο έλληνας, ο τιποτένιος, με τον δήθεν «ανθρωπισμό» του και την εμετική υποκρισία του. Που τόσα χρόνια καταριέται το πολιτικό σύστημα και τους 300, τόσο καιρό που ήταν μόδα οι «αγανακτισμένοι» μιλούσε για Γουδί και κρεμάλες και ξαφνικά μόλις έγινε το τηλεοπτικό συμβάν έσκισε τα ιμάτιά του, να υπερασπιστεί αυτούς που μέχρι πρότινος καταριόταν. Να υπερασπιστεί δύο εκπρόσωπους του άθλιου συστήματος που εξοντώνει τον λαό επι δεκαετίες, δύο συνένοχους των εγκλημάτων εις βάρος της κοινωνίας, εγκλήματα που συμβαίνουν αδιάκοπα για δεκαετίες.

Δεν πρέπει και δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο «Κασιδιάρης». Όπου κι αν ανήκει. Η συγκεκριμένη πράξη είναι αντίδραση απέναντι στην δικτατορία των πολιτικάντηδων που τόσα χρόνια καπηλεύονται την (πλαστή) λαϊκή βούληση και δήθεν μιλούν εξ ονόματος των πολιτών.

Καλούμε λοιπόν τους ανθρωπιστές και δημοκράτες υποκριτές να επιστρέψουν στην πραγματικότητα. Να πληρώσουν το ληστρικό κράτος μέσω της φορολογικής δήλωσής τους, να πληρώσουν τα χαράτσια του έτους, να κάνουν περικοπές απο το φαγητό των παιδιών τους… και όσο για το χαστούκι, η «Λιάνα» θα το έχει ξεπεράσει μέχρι αύριο και η Δούρου θα έχει στεγνώσει.

Advertisements