Ο Αγώνας πρέπει και θα συνεχιστεί στους δρόμους

Με το πέρας της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του έργου με θεατές τους δύστυχους πολίτες που επιμένουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο ίδιο πολιτικό σύστημα που τους κατέστρεψε. Μετά το δίλημμα του μνημονίου όπου η απάντηση του λαού ήταν ηχηρή και καθόλου αρεστή στους τοκογλύφους, η δημοκρατία τους επανέρχεται με νέο ψευτοδίλημμα αυτή τη φορά: ΕΥΡΩ-ΔΡΑΧΜΗ. Το σύστημα τα παίζει όλα για όλα στέλνοντας τους πολίτες για ακόμη μια φορά στις κάλπες (17 Ιουνίου) με το πιστόλι γεμάτο και οπλισμένο.

Φυσικά έχουν προβλέψει οι κρατούντες πως ο λαός θα ψηφίσει με βάση συγκεκριμένα κριτήρια (π.χ. οικονομία). Και σε αυτή την περίπτωση η λύση που βολεύει τους πάντες είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ, μια νέα μετριότητα, ένα πολιτικά ορθό κόμμα, αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος για δεκαετίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξίσου επικίνδυνος σχηματισμός με τους προηγούμενους που κυβέρνησαν τη χώρα.

Ας μην ξεχνά ο λαός πως η οποιαδήποτε αυριανή κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση για όλα τα θέματα και όχι μόνο για την οικονομία και την μνημονιακή πολιτική. Και η ζωή μας δεν σταματά σε μια δανειακή σύμβαση.

Εμείς επιμένουμε στη θέση μας για αποχή απο την εκλογική διαδικασία. Ο Αγώνας πρέπει και θα συνεχιστεί στους δρόμους. Ούτε στα έδρανα της βουλής, ούτε στα πολιτικά γραφεία.

Advertisements