Μποϋκοτάζ στους σιωνιστές!

Τα εγκλήματα του ισραήλ γνωστά. Η εθνοκάθαρση που πραγματοποιείται στην Παλαιστίνη επίσης γνωστή. Η εμετική στάση των διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ -όπου δήθεν βγάζει καταδικαστικά ψηφίσματα τα οποία το ισραήλ αγνοεί- επίσης γνωστή. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος και πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν του είναι ότι η οικονομία της σιωνιστικής μηχανής, η κινητήριος δύναμη βρίσκεται στο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό. Τα προϊόντα του ισραήλ και επιχειρήσεων που το στηρίζουν, βρίσκονται απο άκρη σε άκρη της γης. Με τον τρόπο αυτό αγοράζοντας καλλυντικά, φρούτα, λαχανικά και άλλα προϊόντα απο το ισραήλ, τα χρήματά σας γίνονται βόμβες. Δεν είναι μόνο η Παλαιστίνη. Είναι για την αντίσταση των λαών απέναντι σε έναν θρασύτατο τύραννο που αψηφά διεθνείς συμβάσεις, διεθνή δικαστήρια και αποφάσεις, αψηφά την αυτοδιάθεση ενός λαού και αποφασίζει για τη ζωή του.

εικ.1

Το barcode σε κάθε προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε εαν το προϊόν που αγοράζετε είναι ισραηλινής προέλευσης. Τα 3 πρώτα νούμερα αφορούν πάντοτε την χώρα προέλευσης. Το ισραήλ έχει τον κωδικό 7 29 (εικ.1)

Εταιρίες που στηρίζουν οικονομικά το ισραήλ:

Danone

Τον Ιούλιο του 1998 άνοιξε η Danone Ε & Α, εγκατάσταση στο Ισραήλ – η Danone Ινστιτούτο, και αργότερα τον ίδιο χρόνο τον Οκτώβριο του 1998 ο κ. Franck τού Riboud, εξ ονόματος της Danone έλαβε το βραβείο Jubilee από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου [Ιωβηλαίο Βραβείο*]. Η Danone κατέχει μερίδιο 20% της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας τροφίμων του Ισραήλ, ο Όμιλος Στράους. Danaone Ισραήλ είναι το κέντρο της Danone (προμήθεια προϊόντων σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, Ελλάδα, Αίγυπτο και Ιορδανία).

Nestle & L’Oreal

Η Nestle είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, κατέχει μερίδιο 53,8% των κορυφαίων ισραηλινών Osem κατασκευαστής τροφίμων, μια επένδυση αξίας πάνω από $ 850 εκατ. ευρώ. Το 1998, ο κ. Peter Brabeck-Letmathe για λογαριασμό της Nestle, έλαβε το βραβείο Jubilee από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου [βραβείο Jubilee]. Μετά την απονομή τον Ιούνιο του 2002 η Nestle άνοιξε Ερευνών & Ανάπτυξης στο Ισραήλ, στη Σντερότ. Και από τότε έχει αυξηθεί σταθερά τις επενδύσεις της στο Ισραήλ, αρχικά το 10% το μερίδιό της στην Osem έχει πλέον εξελιχθεί σε μία πλειοψηφική 53,8%. Nestle κατέχει επίσης το Ισραήλ Ltd Nespresso στο Τελ Αβίβ, η οποία προμηθεύει εξοπλισμό παρασκευής καφέ. Το 2010 η Nestle απέκτησε το 51% των μετοχών της ισραηλινής εταιρείας παιδικών τροφών Εργαστήρια Materna για 72 εκατομμύρια δολάρια. Nestle διαθέτει 9 εργοστάσια στο Ισραήλ, η οποία μετά την Κίνα (18) και Ρωσία (11) είναι ο υψηλότερος αριθμός σε οποιαδήποτε χώρα της Ασίας – δυσανάλογα υψηλό αν λάβει κανείς υπόψη το μέγεθος και τον πληθυσμό της. Και τον Μάιο του 2011, η Nestle ανακοίνωσε τα σχέδιά της να χτίσει ένα άλλο εργοστάσιο στο Ισραήλ, ένα εργοστάσιο παγωτού αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Nestle κατέχει επίσης το 30% των μετοχών της L’Oréal, μια άλλη εταιρεία στη λίστα μποϊκοτάζ.

Coca Cola

Από το 1966 η Coca-Cola υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Ισραήλ. Το 1997 η κυβέρνηση του Ισραήλ Οικονομικής Αποστολής τίμησε την Coca-Cola κατά το επίσημο δείπνο Βραβείο Εμπορίου του Ισραήλ για τη συνεχή υποστήριξή του Ισραήλ για τα τελευταία 30 χρόνια και για να αρνηθεί να συμμορφωθεί με τον Αραβικό Σύνδεσμο του Ισραήλ. Κάθε χρόνο, η Coca Cola bankrolls την αμερικανική-Ισραήλ Εμπορικό Επιμελητήριο βραβείων που τιμά τις εταιρείες που συνέβαλαν περισσότερο στην ισραηλινή οικονομία. Το 2009 η Coca-Cola πήρε Βραβείο, ως χορηγός του πήγε στο λόμπι AIPAC του Ισραήλ για την επιτυχή πίεση της Γερουσίας να απορρίψει της έκκλησης των Ηνωμένων Εθνών για την «άμεση κατάπαυση του πυρός» και να εγκρίνει τη συνέχιση της στρατιωτικής επίθεσης στη Γάζα. Το 2008 η Coca-Cola ανέθεσε στην ισραηλινή επιχειρηματικών κεφαλαίων του Ταμείου Πρόκληση τον εντοπισμό κατάλληλων επενδύσεων στο Ισραήλ με την υπόσχεση της «λευκής επιταγής». Αυτή η συμφωνία είναι εξαιρετική στον ισραηλινό κλάδο επιχειρηματικού κεφαλαίου. Το 2009 η Coca-Cola διοργάνωσε μια ειδική τελετή στην Coca-Cola προς τιμήν του ταξίαρχου Μπεν Ελιέζερ.Ο Μπεν Ελιέζερ, είναι καταζητούμενος εγκληματίας πολέμου, κατά τη διάρκεια του εξαήμερου πολέμου του μονάδα ήταν υπεύθυνος για την εκτέλεση πάνω από 300 αιχμάλωτων πολέμου της Αιγύπτου. Σύμφωνα με τον Σαρόν, ο Μπεν Ελιέζερ, υπηρέτησε ως υπουργός Άμυνας προεδρεύων κατά τη διάρκεια της σφαγής στην Τζενίν. Για τις δύο τελευταίες δεκαετίες, σχεδόν κάθε χρόνο, η Coca-Cola έχει τη χορηγία της JCC Μακάμπι Αγώνες του οποίου ο δηλωμένος στόχος είναι να καλλιεργήσουμε την εβραϊκή νεολαία σε μια άτυπη ρύθμιση για να «ενθαρρύνει την ταύτισή τους με το κράτος του Ισραήλ». Στο πλαίσιο αυτό, η Coca Cola έχει χορηγία μικρά παιδιά να επισκεφθούν ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις και περνούν το χρόνο τους με τους εγκληματίες πολέμου, προκειμένου να εδραιωθεί η ενσυναίσθηση, με δικά τους λόγια «, επισκεφθείτε την αεροπορική βάση .. Συζήτηση με τους πιλότους που είναι η ελίτ του Ισραήλ Άμυνας Δύναμη μονάδες .. πληρούν μαχητές του στρατού. «. Η Coca-Cola Ισραήλ, είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία του Ισραήλ τροφίμων & ποτών, και ιδιοκτήτρια των γαλακτοκομικών εκμεταλλεύσεων σε παράνομους ισραηλινούς οικισμούς Shadmot Mechola στην Κοιλάδα του Ιορδάνη και ένα εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη της Katzerin στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν.

Και τόσες ακόμη εταιρίες, όπως τα Starburcks που έλαβαν το «Βραβείο φίλων της Σιών για τα 50 χρόνια» και τα McDonalds που τροφοδοτούν ένα τεράστιο κομμάτι της πολεμικής μηχανής του ισραήλ.

*το βραβείο Jubilee (Ιωβηλαίο) είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να δωθεί απο το «κράτος του ισραήλ».

σύνδεσμοι: Boycott Israel Campaign 2012 , Wikipedia

Advertisements